DJI_0720.jpg

 

atex workwear (ATS – Ammattityökalut Oy) grundades 1992, och är ett familjeföretag med fokus på tillverkning av arbetskläder, samt försäljning av arbetskläder, säkerhetsskor, skydd och professionella verktyg. Vårt huvudkontor och logistikcentral finns i Borgå, Östra Nyland.

 

Enligt feedback från kunder är våra konkurrensfördelar flexibilitet, snabba leveranser, kostnadsnivå och förmågan att reagera snabbt på våra kunders förändrade behov. Ett ärligt och öppet tillvägagångssätt är grunden i all vår verksamhet.

 

Kläddesign är en viktig del av vår verksamhet, och våra designers, med erfarenhet och kunnande alstrat över tiotals år, följer ständigt med förändringar i branschens behov och standarder. Våra kläder är, beroende på kollektionen, alltid certifierade enligt den specifika kollektionens myndighetskrav.

 

Vår kompetenta kläddesign kombinerat med vår egen fabrik ger kunderna möjligheten att skapa egna helheter som passar deras verksamhetsmiljö, eller t.ex. kläder med kundens önskade färg eller annan personifiering.

 

Hela personalen är väldigt förbunden till att tjäna kunden. Vår försäljningspersonal, som har varit länge på branschen, har som viktigaste uppgift att hjälpa våra kunder hitta de lösningar som passar dem bäst; oberoende om det är fråga om kläder vi har normalt på lager eller sådana som kräver kundspecifik design.

 

Ditt eget ATEX-produktval gör du lättast via denna hemsida eller via vårt täckande återförsäljarnätverk, som täcker nästan alla städer från Hangöudden till Ivalo. Till våra återförsäljare hör t.ex. byggvaruhus, el-, VVS- och svetsbranschens specialbutiker. Återförsäljarnas kunniga försäljare går också runt till byggnader och industri, och hämtar således produkterna direkt till slutkunden.

 

Hitta din närmaste återförsäljare via ”yhteystiedot” –länken.

 

atex - Yrkeskläder för yrkesmänniskor!